Discussieleiding/dagvoorzitterschap

Aize Bouma is een veelgevraagd presentator en gespreksleider. Hij heeft meer dan 800 bijeenkomsten geleid: symposia, seminars, politieke debatten, ‘in-company’ bijeenkomsten, workshops, enz.

Op basis van 20 jaar journalistieke ervaring is hij inzetbaar op de meest uiteenlopende onderwerpen: politieke, economische, financiële en de meest uiteenlopende maatschappelijke thema’s. Hij zegt hier zelf over: “Als oud-journalist weet je van niets alles, maar van alles wel wat”.

Zijn profiel: ter zake kundig, adrem, humoristisch, ethisch. In de media worden zijn dossierkennis en gedegen voorbereiding geroemd, evenals de originele, humoristische en scherpe debatleiding.

Aize Bouma stelt zich zelf ten doel als gespreksleider de gedachtewisseling te katalyseren, de vraagstelling te kantelen om nieuwe inzichten los te maken, nieuwe invalshoeken in te brengen, door te dringen in het fundament van de thematiek, de deelnemers ´over hun eigen schaduw heen te tillen´ en zo de discussie te verdiepen om de doelstelling van de opdrachtgever te realiseren.